Werk & stage

Jij & TIO

Talent in Opleiding is een Calibris erkend leerwerkbedrijf en daardoor gekwalificeerd om stagiairs op alle niveaus van Sport en Bewegen te begeleiden.

Talent in Opleiding is een sportorganisatie die sportstimulerings-, buurtsportactiviteiten en evenementen organiseert en uitvoert in Almere en Amsterdam. Talent in Opleiding zet sport centraal. Door middel van sport stimuleert Talent in Opleiding mensen om te gaan sporten. De kernwoorden zijn laagdrempelig, frequent terugkerende en aantrekkelijke sportactiviteiten.

Wij bieden een gevarieerd en attractief sport- en spelaanbod voor verschillende leeftijden voor jongens en meisjes op de playgrounds in de stadsdelen Buiten en Stad en op schoolpleintjes en andere locaties in de wijk. Voor jonge deelnemers vanaf 8 jaar. Talent in Opleiding is intermediair tussen buurt-, onderwijs- en sportorganisaties. Veel activiteiten vinden plaats op vaste accommodaties, zowel binnen als buiten maar vooral dicht bij de beoogde doelgroepen.

Stage lopen, werken of een combinatie

Daarnaast levert Talent in Opleiding als erkend leerbedrijf een bijdrage aan de opleiding van sport en bewegen studenten. De professionele sportwerkers van Talent In Opleiding BV geven leiding aan de activiteiten en de stagiaires Sport en Bewegen in de wijk en samen zorgen zij voor een leuk en afwisselend sport- en spelaanbod.

Vrijwilliger worden

Talent in Opleiding BV vergeet ook de betrokkenheid van bewoners niet. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de vrijwilligersorganisatie of via onze website. Zij assisteren de sportwerkers bij de begeleiding van de activiteit.

Interesse? Bel ons of stuur het contactformulier toe.

Zoeken

Waar wil je sporten?

 

Volg ons ook via: