Hier staan wij voor!

"Talent In Opleiding draagt dmv SPORT bij aan Actieve, Gezonde en Veilige wijken!"

Talent In Opleiding heeft een positief mensbeeld. Iedereen heeft het vermogen om te groeien en het beste uit zichzelf halen. Naast sport staat leren dan ook centraal. TiO zet mensen in beweging midden in hun eigen wijk. Kernwaarden binnen TiO zijn kwaliteit en betrokkenheid.

TIO zet sport als middel in voor de oplossing van maatschappelijke vraagstukken, zoals armoede, eenzaamheid en overgewicht. Eigen verantwoordelijkheid en ontwikkelingskansen voor iedereen zijn uitgangspunten bij alles wat we doen.

In opdracht van Nederlandse gemeenten en particuliere organisaties speelt  Talent in Opleiding in op thema's als gezondheid, een betere leefomgeving.. Met laagdrempelige activiteiten, d.w.z. activiteiten voor elk niveau en de mogelijkheid om dichtbij te kunnen sporten, worden  deelnemers  uitgenodigd en gestimuleerd om individueel én met elkaar meer te sporten en te bewegen.

Talent in Opleiding biedt professionaliteit, kwaliteit en vernieuwing in de aangeboden sportactiviteiten en programma´s. Wij werken daarbij vanuit de wensen, behoeften en mogelijkheden van deelnemers. Via onze leerafdeling worden doelgroepen zelf zoveel mogelijk bij de uitvoering en organisatie van de programma´s betrokken (wijkteams). Onze expertise op het gebied van het opzetten van en werken met leerafdelingen zetten wij in ter ondersteuning  van onze partners.   Talent in Opleiding wil beschouwd worden als een professioneel bedrijf dat op kwalitatieve en betrokken wijze, bij voorkeur in samenwerking met partners, bijdraagt aan gezonde, actieve en veilige wijken.      

 

Meer weten? Contactformulier

Zoeken

Waar wil je sporten?

 

Volg ons ook via: