Bedrijfssport

Samen met collega’s sporten?  

Sportende werknemers verzuimen minder dan hun niet-sportende collega’s, blijkt uit onderzoek van TNO. Ook zijn ze actiever, gelukkiger en beter gemotiveerd om hun werkdoelen te halen. Als werkgever kunt u hieraan bijdragen door uw medewerkers sportief in actie te laten komen.

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.  Op basis daarvan doen we een voorstel op maat. Voorop staat dat het past bij de bedrijfscultuur en de interesse van de medewerkers.  We bepalen samen met u het aanbod, de locatie en de tijden.

Professionele begeleiding
Iedereen kan meedoen; ook werknemers die (nog) niet sporten. Het aanbod is toegankelijk voor alle leeftijden en vindt plaats op een leuke, actieve, ontspannende en gezonde manier. Talent In Opleiding  (TiO) heeft gekwalificeerde sportwerkers in dienst, daarnaast beschikt TiO over een uitgebreid netwerk van bekwame (sport) fysiotherapeuten, sportinstructeurs (SB/ALO), KNAU gecertificeerde hardlooptrainers en diëtisten. “Samen bereik je meer”  is dan ook niet voor niets het motto van TiO! Professionele begeleiding is dan ook gegarandeerd.

Geringe investering
Voor het ene bedrijf is samen sporten op de Playground of in een zaal de beste oplossing, of een abonnement bij een landelijke fitnessaanbieder, voor een ander is dat het organiseren van wekelijkse hardlooptrainingen, een gezamenlijke groepsles,  of misschien een eigen in-company fitnessruimte. U kunt al met een geringe investering veel medewerkers sportief op de been helpen.

Teamwork/bedrijfsuitje
Naast het gezondheidsaspect zetten wij sport in als middel om bij te dragen aan teamprocessen zoals samenwerking, doorzetten en sfeer. Van eenmalige sportieve clinics tot volledig verzorgde sportieve bedrijfsuitjes. Ook daarin kunnen wij veel voor u betekenen.

Rugbyclinics bijvoorbeeld, met het accent op respect, actie en samenwerken. Een gezellig sporttoernooi zoals bijvoorbeeld met tennis en zaalvoetbal., maar ook erg leuk is om de spectaculaire nieuwe sport Bossaball te ervaren!

Verder bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van workshop in samenwerking met Partners In Werk en Opleiding. Dit combineren wij graag met onze sportieve activiteiten. Het beste van twee werelden, theorie én praktijk! PWO  werkt aan teamprocessen binnen organisaties en samenwerkingsverbanden. 

Zoeken

Waar wil je sporten?

 

Volg ons ook via: