Over PWO

Partners in Werk en Opleiding (PWO) zijn Sybille Püttmann en Claudia Uenk. Zij hebben beide een onderwijsachtergrond en hebben langs verschillende routes de stap naar zelfstandig ondernemer gezet. Sybille al in 2003 toen zij Talent in Opleiding oprichtte en Claudia sinds 2008 als ZZP'er onder de naam CLUE. Beide hebben een sportmentaliteit, zijn teamplayers en versterken elkaar in de verschillende rollen die ze oppakken. 

De krachten en ervaring zijn sinds begin 2012 gebundeld in PWO. Daarbij staat het woord partner niet alleen voor de samenwerking tussen Sybille en Claudia, maar vooral ook voor de werkwijze van PWO, namelijk 'in partnership met onze opdrachtgevers'. PWO gelooft in de kracht van samenwerking, waarbij elke partner vanuit zijn eigen kracht een bijdrage levert aan het gemeenschappelijk doel. 

Partners in Werk en Opleiding levert een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, leren en de leeromgeving en aan leren in organisaties.  Vanuit een innovatieve aanpak zet PWO haar expertise in bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoer van stageconcepten. Verder zij brengt organisaties, bedrijven en instellingen samen en versterkt en ondersteunt  binnen die samenwerking elke afzonderlijke partij. PWO werkt aan teamprocessen binnen organisaties en samenwerkingsverbanden.

Ons motto is dan ook "Verbinden = Versterken"! 

 

Zoeken

Waar wil je sporten?

 

Volg ons ook via: